YouTube Marketing

Få din egen reklamekanal ud til millioner af brugere

Få mennesker ved, at YouTube er den næststørste søgemaskine på internettet.
Udnyt de mange muligheder, et medie som film giver, og upload gratis dine film. En bonus er, at YouTube film kan være med til at give gode placeringer hos Google.

Hvad får din virksomhed ud af at film på YouTube…..

  • Bliv set med levende billeder
  • Øget synlighed og branding
  • Din helt egen “gratis” film og reklamekanal
  • Giver en god placeringseffekt (SEO) på Google

Jeps, den er større end Yahoo og større end Bing, ifølge comScore. Derfor mener vi, at det er en fejl at mange virksomheder, herunder store brands, forsømmer at formulere eller handle på strategier for YouTube optimering.
Vi er tilbøjelige til at gå glip af det faktum, at en masse mennesker også bruger YouTube som en søgemaskine til at finde det, de har behov for.
YouTube - Broadcast yourself

Selvfølgelig er YouTube ikke den perfekte markedsføringskanal for enhver virksomhed. Men enhver, der gør forretning på nettet bør overveje, at udnytte de enorme muligheder for “brand-films-visninger” på YouTube. Selv om det produkt eller den tjeneste, du sælger kan betragtes som tørt eller kedeligt, så er der mange muligheder for at lave sjove eller interessante videoer, der indirekte eller direkte vedrører din kerneforretning.

Du kune tænke “Hvem ønsker at se en video om, hvad min virksomhed sælger?”. Tja, svaret er sikkert en masse mennesker…..
Men næsten sikkert er det, at de ikke kun ønsker, at se “reklamer” om dine produkter på YouTube.
I stedet vil folk værdsætte informative eller underholdende videoer om dine produkter. Måske kan din video illustrere, hvordan du imødekommer specifikke behov, hvordan du vil løse visse problemstillinger eller hvilke særlige funktioner dine produkter måske har.

Men du behøver ikke stoppe der. Overvej, hvilken ekspertise du kan tilbyde ud over dine produkter. Uanset hvilken branche du arbejder i, er du sandsynligvis ekspert i, hvad du gør. Det handler om, at dele viden på en underholdende og informativ måde.

Vi hjælper dig igang med denne strategi.
Dette kunne være opsætning, optimering etc.
Har du ikke allerede en video, så har vi erfaring med samarbejde omkring optagelse af forskellige YouTube videoer.

Ring i dag og få et tilbud YouTube optimering!

VN:F [1.9.22_1171]